Üdvözöljük!

Az Oktogon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. profilja az ipari csőrendszerekhez szükséges csatlakozó elemek, a víz-, gőz-, olaj-, gáz és vegyi anyagok elzáró-, szabályzó-, mérő szerelvényeinek, tömítő és karbantartási anyagainak forgalmazása. Cégünk 1991-től a magyarországi gyártók márkakereskedéseként indult, de a beszállítói háttér folyamatosan bővült külföldi partnerekkel és képviseletekkel. Kapcsolatot tartunk a piacon hasonló termékeket gyártó és értékesítő vállalkozásokkal is. A kölcsönösen előnyös szerződéskötések mellett az Oktogon Kft. független termékértékesítő, így a minőség és megbízhatóság megtartásával megrendelőink, vásárlóink igényeinek kívánunk megfelelni.

Beszállítói vagyunk a vegyipari, olajipari, gyógyszeripari, papíripari, élelmiszeripari (sütő-, tej-, hús-, szesz- és nem utolsó sorban növényolajipari) gyártóknak, csakúgy mint a kazánházi fűtés-, távhő- melegvíz és víziközmű szolgáltatóknak, az üzemanyagtöltőket, gázfogadókat, csatornarendszereket, termálvíz kezelőket kivitelező, szervizelő karbantartóknak.

Igyekszünk a szerteágazó alkalmazási körülményekhez, a csővezetékben áramló közeg hőmérsékletéhez, üzemi nyomásához és a szerelvény csatlakozási paramétereihez legoptimálisabb terméket kínálni. A sikeresség érdekében fontos számunkra az ügyfeleinkkel való szoros együttműködés, az odafigyelés, a rugalmasság és a megbízhatóság.

Üzletünkben jelentős áruválasztékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, de ezen túlmenően a speciális egyedi igényekre is keresünk megoldást. Közreműködünk szerelvények felújításában, hitelesítésében, termékbemutatók szervezésében és a megrendelt áruk helyszínre szállításában.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tisztelhetjük!

Üdvözlettel:

Nagy István
Tulajdonos-Cégvezető